1. How do I participate in the Tata Tea Chakra Gold Suvarna Avakasham Contest / How do I participate in the Tata Tea Chakra Gold Suvarna Avakasham Contest to meet Rashmika Mandanna?
    Answer: There are 2 easy ways to participate:    
    First buy any Tata Tea Chakra Gold Suvarna Avakasham Contest pack
    a. Give a missed call on 90729 90729 You will receive a SMS with the link to be redirected to WhatsApp chat bot. Complete your registration and stand a chance to meet Rashmika Mandanna
                    or 
    b. Scan the QR found on the pack. You will be redirected to WhatsApp chat bot. Complete your registration and stand a chance to meet Rashmika Mandanna.
    You will be contacted by Bigcity if you are declared a winner.
  2. How can I be eligible to win the rewards?
    Answer: By purchasing any of the Tata Tea Chakra Gold Suvarna Avakasham Contest packs and sharing the unique code present inside the pack. To identify the contest pack, please look for Rashmika’s image on the front of the pack.
  3. How many rewards I can win in this promo?
    Answer: You could win a gold coin or even the grand prize of meeting Rashmika Mandanna along with 1 more person of your choice.!!!
  4. I am a shortlisted winner for a Gold Coin. How do I claim it?
    Answer: You will receive a call from BigCity within 10-12 business days after the end of the contest to help you claim your prize.
  5. I am a shortlisted winner for a Gold Coin. Can I exchange it for cash?
    Answer: No, you cannot exchange your Gold Coin reward for cash.
  6. What are the rewards for Tata Tea Chakra Gold Suvarna Avakasham Contest
    Answer: a) 500 Lucky winners will stand a chance to win 1 gram gold coin
    b) A total of 25 lucky winners (Winners will be allowed to bring one (01) companion), will have the opportunity to meet Rashmika Mandanna.
  7. What documents do I need to submit if I have been shortlisted for a Gold coin?
    Answer: a) Copy of Address proof (Electricity bill or Mobile Bill)
    b) Copy of Aadhar Card & PAN Card (mandatory for Gold Coin/Meet & Greet with Rashmika Mandanna)
  8. How can I redeem my rewards?
    Answer: - Buy any Tata Tea Chakra Gold Suvarna Avakasham Contest packs
    - Give a missed call on 90729 90729 Or Scan the QR code on the pack.
    - You will receive a WhatsApp bot chat. Fill/select the field accordingly.
    - You will be asked to fill in your details.
    - You will receive an acknowledgement message for your participation.
    - You will receive a confirmation call if you are declared a winner.
  9. What are the contest dates?
    Answer: The contest starts from 5/12/2023 to 15/02/2024.
Please Wait